Volledig aangepast aan het individu.

Business en business casual style

Sartoria Italiana


"Take your time and enjoy exclusive and sartorial tailoring"

Om het maximale resultaat bij u te bereiken, bieden wij de beste kwaliteiten volledig aangepast aan het individu. Welke optie u ook kiest, wij zijn getraind om u vakkundig en met alle precisie in alle rust op te meten. Van Ready-to-Wear tot het opnemen van al uw maten met ons Made-to-Measure programma. 

'Het maken van een Italiaans handgemaakt jasje duurt 25 - 30 uur'

Geen tijd? Onze Ready-to-Wear service is er voor u!
Geen levertijd en wachttijd zonder daarmee in te hoeven leveren op kwaliteit en exclusiviteit. Voor u wanneer u direct resultaat wilt en dezelfde dag wilt genieten van nieuwe kleding. Deze kleding is op voorhand door ons geselecteerd, geproduceerd en daarmee exclusief voor u. Deze items zijn deels met de hand gemaakt of zelf 100% met de hand gemaakt in Italië. Wij kunnen met eventuele gelimiteerde aanpassingen uw keuze in huis meer naar uw maat maken. Deze service bieden wij dagelijks in onze winkel en op PELGER Online en heten wij u elke dag welkom. 

Heeft u een paar weken de tijd? "Let's start from the beginnings…"
Draagt u alleen nog maar alles op maat en niks meer op voorhand gemaakte kleding?
Exclusief ambacht en maatwerk tot in de kleinste details. Bij ons Made-to-Measure programma worden na het meten uw maten gedeeld met de Italiaanse kleermaker om uw bestelling in vier tot acht weken te realiseren. In drie stappen heeft u uw gewenste items.1

Uw maten
Uw maten worden door ons opgenomen. 
Of u nu kiest voor een pak, jasje of shirt, wij hebben de juiste kennis om u vakkundig te meten.

2

Stofkeuze, stijlopties en details
U heeft bij ons een ruime keuze aan de fijnste stoffen van de beste weverijen. Daarnaast heeft u bij ons ook nog de keuze uit de beste kleermakers. 
U kunt kiezen voor de maakwijze, kleermaker, knopen en handgemaakte details.

3

Final touch
Zodra het door u bestelde pak, jasje of shirt bij ons in de winkel is geleverd, nodigen wij u uit voor een afspraak. 
Tijdens dit bezoek past u uw kleding en zorgen wij voor de perfecte afwerking.
Niet alleen de fijnste stoffen, maar ook de beste tailors.
Wij werken met de beste kleermakers die alleen werken met de fijnste stoffen. Hieronder vindt u een overzicht met onze opties. Stofkeuze, maakwijze en daarmee het comfort maken het verschil. De keuze is aan u.

Pakken

Pelger MTM vanaf €998
Half canvas pakken gemaakt met Italiaanse stoffen en met de mogelijkheid om sartoriale en zeer feestelijke details toe te voegen. Levertijd 4 weken.

Caruso vanaf €1.998 
Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met hoog comfort, door Caruso geselecteerde fijne en luxe stoffen en de perfecte fit. Door de kleermakers in het Italiaanse Soragna worden uw full canvas pakken zorgvuldig met de hand gemaakt. Levertijd zes weken.

Fabbrica Sartoriale Italiana vanaf €2.998
Laat uw full canvas pakken maken met de meest exclusieve stoffen van onder andere Loro Piana, Scabal, Holland & Sherry en Fratelli Tallia di Delfino
Uw pakken worden met de hand gemaakt in de fabriek Fabbrica Sartoriale Italiana in Soragna. 
Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met maximaal comfort, exclusieve stoffen en de perfecte fit. Levertijd zes - acht weken.

Jasjes

Pelger MTM vanaf €698 
Half canvas jasjes gemaakt met Italiaanse stoffen met de mogelijkheid om zeer feestelijke details toe te voegen. Levertijd 4 weken.

Caruso vanaf €1.498
Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met hoog comfort, door Caruso geselecteerde fijne en luxe stoffen en de perfecte fit. Door de kleermakers in het Italiaanse Soragna worden uw full canvas jasjes zorgvuldig met de hand gemaakt. Levertijd zes weken.

Fabbrica Sartoriale Italiana vanaf €2.498
Laat uw jasjes maken met de meest exclusieve stoffen van onder andere Loro Piana, Scabal, Holland & Sherry en Fratelli Tallia di Delfino.
Uw jasjes worden met de hand gemaakt in de fabriek Fabbrica Sartoriale Italiana in Soragna.
Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met maximaal comfort, exclusieve stoffen en de perfecte fit. Levertijd zes weken.

Shirts

Stenströms vanaf €198
Deze shirts worden uiterst secuur in Scandinavië gemaakt met een selecte, maar uiterst fijne stofkeuze. Levertijd 4 weken.

Mazzarelli vanaf €298
In het Zuid Italiaanse Puglia worden deze shirts in een klein fabriekje met de hand voor u gemaakt. Levertijd 4 weken.

Luigi Borrelli vanaf €398
Gaat u voor handgemaakte shirts uit Napels, dan bent u bij deze specialisten aan het juiste adres. Levertijd 4 weken.


‘De kracht van een kledingstuk zit in de fit, het materiaal en de details'


Maak uw afspraak hier: