Over ons

Don't forget your classics and think about tomorrow.

Pelger, al sinds 1860 een familiebedrijf is een begrip in Nederland en kleedt klanten uit het binnen- en buitenland. Er zijn weinig familie's die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en bieden wij persoonlijke service. Wij beseffen ons, als zesde generatie Pelger en al enige jaren actief in het familiebedrijf, ook dat dit het succes is. Met trots mogen wij dan ook, gerechtigd door Zijne Majesteit de Koning, het Koninklijk Wapen voeren. 

Alles draait om gemak en comfort, zowel in kleding als in service. Naast onze tijdloze en elegante kledingstijl bieden wij ook een informelere casual kledingstijl voor de nieuwe generatie. Ge├»nspireerd door de Italiaanse stijl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft u ook de mogelijkheid om thuis online te ori├źnteren en te bestellen. Waar mogelijk zullen wij uw bestelling persoonlijk bij u langs brengen. 

Bij ons staan comfort, kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Daarnaast draait het voor ons bij het kleden van de man om de eenvoud, aandacht en de perfectie. Dit is onder andere waarom wij al zo lang bestaan. Daarnaast zijn wij selectief in welke merken wij voeren en samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op kunnen zijn. 

Onze missie is om u in een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij realiseren dit door onze kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en door elk seizoen een verrassende nieuwe collectie aan te bieden.

Uiteraard zien wij u graag in onze webshop, maar heten u nog liever welkom in onze winkel. Elke dag staat het PELGER-team voor u klaar om u persoonlijk te adviseren,

Wij heten u van harte welkom!

Barbara Tordoir-Pelger & Eduard Pelger