William Lockie

1-7 van 7 producten


Als een van de oudste door familie gerunde luxe breigoedbedrijven gevestigd in de Scottish Borders, is William Lockie doordrenkt van geschiedenis en traditie. 'Lockies', zoals ze graag heten, dateren terug naar 1874 en staan ​​bekend om het produceren van de zachtste, beste en meest luxueuze knitwear in de wereld. Het geheim zit in het gebruik van de hoogste kwaliteit van grondstoffen gekoppeld aan de precisie van hun productieproces.

De zogenaamde 'Fiber of Kings', Cashmere is ongeëvenaard in luxe, warmte, zachtheid en duurzaamheid. Berggeiten die in het vriesklimaat van China en Mongolië worden gevonden, groeien een donzige onderfleece van zacht kort haar om zichzelf te beschermen tegen winterse temperaturen van slechts 40 ° C. Deze ondervacht is kasjmier. De transformatie gebeurt in Schotland, waar het water zacht is en waar meer dan een eeuw van wijsheid en begrip van deze kostbare natuurlijke vezel in pure luxe wordt omgezet.

Alleen de beste kwaliteit wol van het beste rasschaap maakt de snit voor de Lambswool-items. Deze schapen worden vooral gehouden in Zuid-Australië, waar het klimaat mild is en deze wereldberoemde kwaliteitswol produceert. De wol wordt gebreid op een strakke spanning op speciale frames.

Meer William Lockie in onze winkel