Menu
0
Uw winkelmand is leeg Online winkelen

Pasvoorschriften

Indien u uw artikelen online heeft aangeschaft, willen wij u wijzen op onze voorschriften voor het passen van de artikelen.

Kleding
Mocht het zo zijn dat de door u aangeschafte kleding niet direct perfect past, dan kunnen wij u in onze winkels perfect opmeten om zo de door u aangeschafte kleding perfect naar maat te maken. De extra kosten en de tijdsduur die hieraan zitten verbonden hangt af van het aantal handelingen die de kleermaker moet verrichten. Indien u ervoor kiest om de kleding bij een andere kleermaker laat vermaken, nemen wij hier geen verantwoording voor en is het op eigen verantwoordelijkheid. Let op dat wij de vermaakte kleding niet retour kunnen nemen.

Afgeprijsde artikelen nemen wij niet retour. Voor meer informatie, zie ruil & retour voorwaarden.

Wij vragen u om met zorg de door u aangeschafte kleding te passen en pas wanneer u er zeker van bent dat u de artikelen wilt behouden, eventuele kaartjes te verwijderen.

Schoenen
Wij willen u vragen om de schoenen te passen op een zachte ondergrond, zoals vloerkleed of tapijt. Zo blijft de zool onbeschadigd en kunnen wij de schoenen nog retour nemen. Alle schoenen worden voor verzending nauwkeurig door ons gecontroleerd, zodat deze in originele staat naar u toe worden gestuurd.

Houd de schoen niet langer dan een paar minuten aan. Wanneer u dit wel doet, bent u de schoen aan het inlopen en kunnen wij deze niet meer retour nemen.

Wilt u de schoenen houden, let u op de blauwe stickers die onderaan de schoenen zitten. Deze kunt u verwijderen.

Overige
Zwembroeken dienen over het ondergoed gepast te worden.