"Pelger, al sinds 1860 een begrip in Nederland en kleedt klanten uit het binnen- en buitenland. Er zijn weinig familie's die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en wij beseffen ons, als zesde generatie Pelger en al enige jaren actief in het familiebedrijf, ook dat dit het succes is. Met trots mogen wij dan ook, gerechtigd door Zijne Majesteit de Koning, het Koninklijk Wapen voeren. 

Naast onze tijdloze en elegante kledingstijl bieden wij ook steeds meer een informelere casual kledingstijl voor de nieuwe generatie. Vanzelfsprekend volgens de laatste trends. Dit is onder andere waarom wij al zo lang bestaan. Bij ons staat comfort, kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Daarnaast zijn wij selectief met wie wij samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op kunnen zijn.

Onze missie is om u in een zo prettige mogelijke omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij realiseren dit door onze kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en door elk seizoen een verrassende nieuwe collectie aan te bieden.

Elke dag staat het PELGER-team voor u klaar om u persoonlijk te adviseren.

Wij heten u van harte welkom!"

Barbara Tordoir-Pelger & Eduard Pelger