Over ons

'Exclusive & sartorial store since 1860'

PELGER is sinds 1860 een familiebedrijf, een begrip in Nederland en kleedt klanten uit het binnen- en buitenland. Er zijn weinig families die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en bieden wij persoonlijke service. Als zesde generatie Pelger en al enige jaren actief in het familiebedrijf, realiseren wij ons dat dit het geheim van ons succes is. PELGER is "bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" en voert met trots het Koninklijk Wapen.

Alles draait om gemak en comfort, zowel in kleding als in service. Voor ons draait het bij het kleden van de man om eenvoud, persoonlijke aandacht en perfectie.

PELGER heeft te allen tijde de kledingstijl uitgedragen welke op dat moment hedendaags is. Van de Engelse stijl (geïnspireerd door Savile Row) in het verleden tot de Italiaanse stijl. Onze hedendaagse kledingstijl is 'luxury business-casual', wordt geïnspireerd door de Napolitaanse stijl en is gericht op mannen met een luxueuze levensstijl en die van kwaliteit houden. Van verfijnde (maatwerk)pakken en jasjes tot en met exclusieve jeans en schoenen. Zo bieden wij een ideale mix en aanbod, oftewel 'finest menswear'. 

Wij zijn selectief in welke merken wij voeren en samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op zijn. Naast onze zakelijke stijl met merken als Caruso, Corneliani, Crockett & Jones en Isaia, bieden wij ook een casual kledingstijl met merken als Doriani Cashmere, Hogan, Richard J. Brown en Woolrich. 

Onze missie is om u in onze winkel, op een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij kunnen dit enerzijds door onze kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht en anderzijds door elk seizoen een verrassende exclusieve collectie aan te bieden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft u de mogelijkheid om thuis online te oriënteren en te bestellen. 

Wij zien u graag in onze webshop, maar kijken er nog meer naar uit u persoonlijk te mogen begroeten in onze winkel. 

Namens het PELGER-team heten wij u van harte welkom! 

Barbara Tordoir-Pelger & Eduard Pelger 

'Kom langs en ervaar de persoonlijke service van PELGER'