Over ons

'Never a trend, always in style.'

Combineer de sartoriale (maatwerk) wereld met de casual stijl, voor elke gelegenheid. Wij hebben een duidelijke stijl, de zogenoemde luxury business-casual. Voor ons draait het bij het kleden van de man om persoonlijke aandacht, eenvoud en perfectie. 

PELGER is sinds 1860 een familiebedrijf. Er zijn weinig families die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en bieden wij persoonlijke service. PELGER is "bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier" en voert met trots het Koninklijk Wapen.

Wij zijn selectief in welke merken wij voeren en samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op zijn. Naast onze traditionele merken als Caruso, Corneliani, Crockett & Jones en Isaia, bieden wij ook een casual kledingstijl met merken als Doriani Cashmere, Hogan, Richard J. Brown en Woolrich. 

Onze missie is om u in onze winkel, op een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij kunnen dit enerzijds door onze kennis, vakmanschap en persoonlijke aandacht en anderzijds door elk seizoen een verrassende exclusieve collectie aan te bieden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft u de mogelijkheid om thuis online te oriĆ«nteren en te bestellen. 

Wij zien u graag in onze webshop, maar kijken er nog meer naar uit u persoonlijk te mogen begroeten in onze winkel. 

Het PELGER team hoopt u persoonlijk te mogen verwelkomen, 

Met stijlvolle groet, 


Eduard Pelger 

'Kom langs en ervaar de persoonlijke service van PELGER'