Over ons

Exclusive & sartorial store since 1860

PELGER, sinds 1860 een familiebedrijf, een begrip in Nederland en kleedt klanten uit het binnen- en buitenland. Er zijn weinig familie's die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en bieden wij persoonlijke service. Wij beseffen ons, als zesde generatie Pelger en al enige jaren actief in het familiebedrijf, ook dat dit het succes is. Met trots mogen wij dan ook, gerechtigd door Zijne Majesteit de Koning, het Koninklijk Wapen voeren. 

Alles draait om gemak en comfort, zowel in kleding als in service. Onze kledingstijl is gericht op mannen met een luxueuze levensstijl en van kwaliteit houden. Voor ons draait het bij het kleden van de man om eenvoud, aandacht en perfectie. 

Wij zijn selectief in welke merken wij voeren en samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op kunnen zijn. Naast onze 'contemporary' stijl met merken als Caruso, Corneliani en Crockett & Jones, bieden wij ook een informelere casual kledingstijl met merken als Doriani Cashmere, Hogan, Richard J. Brown en Woolrich. Van verfijnde sartoriale pakken en jasjes tot en met exclusieve jeans en schoenen. Zo bieden wij een ideale mix en aanbod, oftwel 'finest menswear'

Van Ready-to-Wear tot en met Made-to-Measure, maatwerk of op bestelling. Onze missie is om u, in onze Store & Tailoring, op een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij realiseren dit door onze kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en door elk seizoen een verrassende exclusieve collectie aan te bieden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft u de mogelijkheid om thuis online te oriĆ«nteren en te bestellen. 

Wij zien graag in onze webshop, maar kijken er nog meer dan uit u te mogen begroeten in onze winkel. 

Wij heten u van harte welkom! 

Barbara Tordoir-Pelger & Eduard Pelger 

'Kom langs en ervaar de persoonlijke service van PELGER'