Over ons

PELGER, sinds 1860 een familiebedrijf is een begrip in Nederland en kleedt klanten uit het binnen- en buitenland. Er zijn weinig familie's die kunnen zeggen dat zij generatie op generatie actief zijn in de 'fashion business'. Dagelijks zijn wij met ons vak bezig en bieden wij persoonlijke service. Wij beseffen ons, als zesde generatie Pelger en al enige jaren actief in het familiebedrijf, ook dat dit het succes is. Met trots mogen wij dan ook, gerechtigd door Zijne Majesteit de Koning, het Koninklijk Wapen voeren. 

Alles draait om gemak en comfort, zowel in kleding als in service. Onze kledingstijl is gericht op mannen met een luxueuze levensstijl en kwaliteit kunnen waarderen. Naast onze tijdloze en elegante stijl met merken als Caruso, Corneliani en Crockett &Jones, bieden wij ook een informelere kledingstijl met merken als Hogan, Woolrich en Richard J. Brown. Van verfijnde ambachtelijke pakken en jasjes tot en met exclusieve jeans en schoenen.

Bij ons staan comfort, kwaliteit en persoonlijk advies hoog in het vaandel. Daarnaast draait het voor ons bij het kleden van de man om de eenvoud, aandacht en de perfectie. Wij zijn selectief in welke merken wij voeren en samenwerken, met als doel dat wij alleen producten bieden waar wij achter staan en trots op kunnen zijn. Wij zijn altijd opzoek naar het beste, van getalenteerde onbekendere merken tot en met de gevestigde en bekendere namen.  

Van Ready-to-Wear tot en met Made-to-Measure , bij ons is alles maatwerk of op bestelling gemaakt. Onze missie is om u in een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij realiseren dit door onze kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en door elk seizoen een verrassende exclusieve collectie aan te bieden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, heeft u de mogelijkheid om thuis online te oriĆ«nteren en te bestellen. 

Wij zien u graag in onze webshop, maar kijken er nog meer naar uit om u te mogen begroeten in onze winkel. 

Kom langs en ervaar de kwaliteit en persoonlijke service van PELGER. 

Wij heten u van harte welkom!

Barbara Tordoir-Pelger & Eduard Pelger