Menu
0
Uw winkelmand is leeg Online winkelen
Alle merken

Schneiders online te koop

De basis voor de hedendaagse Schneiders Bekleidung GmbH werd gelegd in 1946 toen Schneiders Coat Manufactory werd opgericht in Salzburg. Trouw aan haar motto van "Overal thuis", produceert het bedrijf stijlvolle, exclusieve en hoogwaardige mode die traditie combineert met een modern tintje. Een topcollectie herenkleding met klassieke en avant-garde designs werd in 1987 gelanceerd onder het Amadeus Fashion-label.

"De geest van het verleden leeft altijd in het heden" - deze slogan legt de filosofie van Schneiders perfect vast. Kracht, consistentie, een authentiek gevoel en innovatie gekoppeld aan een gevoel van traditie zijn de ingrediënten voor succes. Een vleugje luxe en understatement evenals superieur vakmanschap en aandacht voor detail brengen de kwaliteit en duurzaamheid van de producten van het bedrijf tot leven. Het gebruik van de beste materialen weerspiegelt de essentie van ware klasse: onopvallende luxe die zich bij de tweede aanblik openbaart.
Het Oostenrijkse en Centraal-Europese erfgoed van Schneiders geeft het merk zijn energie - en het vermogen om te voldoen aan de hedendaagse smaak zonder zijn wortels te vergeten.
"Overal thuis" is een slogan die het imago van Schneiders overal ter wereld vormgeeft.