Made to Measure


'THE POWER OF TAILORING'

Niet aangepast, maar opgemeten. Wij bieden, naast ons aanbod in de winkel, gedurende het gehele jaar de mogelijkheid tot het opnemen van maatwerk. Jouw opgemeten maten worden verwerkt door diverse ateliers, te denken aan Eduard Dressler en Caruso. Elke atelier heeft zijn eigen specialisme, ambacht en tradities en leveren hoogstaand vakwerk. Afhankelijk van jouw keuze en ons advies, kiezen wij het atelier die het beste je wensen vervult. Wij zijn getraind om optimaal op te meten en door onze ervaring kunnen wij je professioneel adviseren. Vervolgens geven wij de opgemeten maten zelf door aan de kleermaker van het gekozen atelier. 

HOW IT WORKS
✔️ Private appointment
Maak een afspraak en bedenk wat je wilt 
✔️ Get measured for the perfect fit
Laat je opmeten en geniet 
✔️ Fit the final piece
Na bericht van ons kom je afpassen 


Wij bieden Custom Made maatwerk en het ambachtelijke Sartoriale maatwerk.

CUSTOM MADE
Maatwerk voor de nieuwe generatie, geheel door jezelf ontworpen. Kies naast een goede stof, een opvallende voering en een mooie knoop en wij nemen zorg over je maten. Bij maatwerk zorgt de maakwijze in combinatie met jouw afmetingen voor meer comfort en zelfverzekerde uitstraling. 

✔️ Italiaanse details 
✔️ semi-canvas verwerking
✔️ snelle levering (4 weken) 
✔️ jasjes vanaf €348,-
✔️ pakken vanaf €500,-

SARTORIAL EXCELLENCE
Gemaakt door kleermakers. Bij dit stukje vakmanschap zorgen de talloze meetopties en de verfijnde maakwijze, te denken aan het binnenwerk en het met de hand naadloos stikken, in combinatie met jouw afmetingen voor maximaal comfort, optimaal gemak en zelfverzekerde uitstraling. 

✔️ Milanese stijl (degelijke uitstraling) of,
✔️ Napolitaanse stijl (soft tailoring)
✔️ vakmanschap en ambacht   
✔️ luxe, zachte stoffen
✔️ full-canvas verwerking
✔️ exclusief draagcomfort
✔️ naadloze verwerking
✔️ lichtgewicht 

BOOK AN APPOINTMENT
Maak een afspraak met onze maatwerkspecialist.