Maatwerk | World of tailoring 

by master tailors

Ready-to-Wear & Made-to-Measure


"Take your time and enjoy exclusive and sartorial tailoring"

Om het maximale resultaat bij u te bereiken, bieden wij de beste kwaliteiten volledig aangepast aan het individu. Welke optie u ook kiest, wij zijn getraind om u vakkundig en met alle precisie in alle rust op te meten. Van Ready-to-Wear tot het opnemen van al uw maten met ons Made-to-Measure programma. 

'Het maken van een Napolitaans handgemaakt pak duurt ongeveer 25 uur'

Onze Ready-to-Wear (en custom made) collectie.
Corneliani - Caruso - ISAIA Napoli- Luigi Borrelli Napoli - Mazzarelli - PT Torino - Stenströms
Geen levertijd en wachttijd zonder daarmee in te hoeven leveren op kwaliteit en exclusiviteit. Voor u voor direct resultaat en nog dezelfde dag wilt genieten van nieuwe kleding. Deze kleding is op voorhand door ons geselecteerd, geproduceerd en daarmee exclusief voor u. Deze items zijn deels met de hand gemaakt of zelf 100% met de hand gemaakt in Italië. Wij kunnen met eventuele gelimiteerde aanpassingen uw keuze in huis Custom Made maken, dat wil zeggen meer naar uw maat maken. Deze service bieden wij dagelijks in onze winkel en op PELGER Online. 

Heeft u tijd voor onze Made-to-Measure service? "Let's start from the beginnings..."
Caruso - Luigi Borrelli Napoli - Sartoriale Italiana - Stenströms - Mazzarelli
Wij brengen u ook graag in de gelegenheid om van ons Made-to-Measure programma gebruik te maken. Exclusief ambacht en maatwerk tot in de kleinste details. Alles geheel op maat, speciaal voor het individu met de door u gekozen stoffen. Bij ons Made-to-Measure programma worden na het meten uw maten gedeeld met de Italiaanse kleermaker om uw bestelling in vier tot acht weken te realiseren. In drie stappen heeft u uw gewenste items.


1

Uw maten meten
Uw maten worden door ons opgenomen. 
Of u nu kiest voor een pak, jasje of shirt, wij hebben de juiste kennis om u vakkundig te meten.


2

Stofkeuze, stijlopties en details
U heeft bij ons een ruime keuze aan de fijnste stoffen van de beste weverijen uit Biella, Italië. Daarnaast heeft u bij ons ook nog de keuze uit de beste kleermakers. 
U kunt kiezen voor de maakwijze, kleermaker, knopen en handgemaakte details. 

3

Afwerking
Zodra het door u bestelde pak, jasje of shirt bij ons in de winkel is geleverd, nodigen wij u uit voor een afspraak. 
Tijdens dit bezoek past u uw kleding en zorgen wij voor de perfecte afwerking.
Loro Piana, Fratelli Tallia di Delfino en Caruso, een unieke combinatie.
Niet alleen een exclusief stoffen aanbod, maar ook keuze uit de beste kleermakers. Wij werken met de beste kleermakers die alleen werken met de fijnste stoffen. Hieronder vindt u een overzicht met onze opties. Stofkeuze, maakwijze en daarmee het comfort maken het verschil. De keuze is aan u.

Fine tailoring 
pakken vanaf €1.098, jasjes vanaf €698
Half canvas maatpakken gemaakt met Italiaanse stoffen en met de mogelijkheid om sartoriale en zeer feestelijke details toe te voegen. Levertijd 4 weken.
Shirts vanaf €228: Deze Stenströms maatshirts worden uiterst secuur gemaakt met een selecte, maar uiterst fijne stofkeuze. Levertijd 4 weken.

Gemaakt in Italië
pakken vanaf €1.998, jasjes vanaf €1.498 
Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met hoog comfort, door Caruso geselecteerde fijne en luxe stoffen en de perfecte fit. Door de kleermakers in het Italiaanse Soragna worden uw full canvas maatpakken zorgvuldig met de hand gemaakt. Levertijd zes weken.

Handgemaakt in Italië / Napels
pakken vanaf €2.998, jasjes vanaf €2.498
Laat uw full canvas maatpakken maken met de meest exclusieve stoffen van onder andere Loro Piana, Scabal, Holland & Sherry en Fratelli Tallia di Delfino
Uw pakken worden met de hand gemaakt in het atelier Sartoriale Italiana. Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met maximaal comfort, exclusieve stoffen en de perfecte fit. Levertijd zes - acht weken.
Shirts vanaf €298: In het Zuid Italiaanse Puglia worden deze Mazzarelli maatshirts in een klein atelier met de hand voor u gemaakt. Levertijd 4 weken.
Shirts vanaf €398: Gaat u voor handgemaakte Luigi Borrelli maatshirts uit Napels, dan bent u bij deze specialisten aan het juiste adres. Levertijd 4 weken.

‘De kracht van een kledingstuk zit in de fit, het materiaal en de details'


Maak uw afspraak hier: