Take your time and enjoy sartorial and fine soft tailoring

Dagelijks is het onze missie om u in een prettige omgeving op maat en naar wens te adviseren. Wij realiseren dit door onze kennis, vakmanschap, persoonlijke aandacht en dankzij onze nauwe relaties met traditionele ateliers. Bij ons is alles maatwerk. Van Ready-to-Wear tot het opnemen van al uw maten met ons Made-to-Measure programma.

Onze mogelijkheden om u op maat en naar wens te adviseren:
Ready-to-Wear: perfect voor u wanneer u onze Ready-to-Wear collectie goed past en de stof in onze winkel naar uw wens is. Wij zullen met eventuele aanpassingen uw keuze naar maat maken. 
Made-to-Order: een serieuze optie voor wanneer u onze Ready-to-Wear collectie in onze winkel goed past, maar wij hebben de gewenste stof niet in huis. Indien mogelijk, bestellen wij direct uw gekozen stof in het gewenste model. Levertijd enkele werkdagen. 
Custom Made: uitgebreider programma dan Ready-to-Wear en Made-to-Order met persoonlijkere opties. Uw maten worden met de door u gekozen opties, te denken aan stof, knopen en voering, voor u geproduceerd. Levertijd vanaf 4 weken. 
Made-to-Measure: exclusief maatwerk tot in de kleinste details met ongelimiteerde keuzes. Hiervoor nodigen wij u hieronder uit voor een afspraak. Levertijd vanaf 5 weken. 

Welk maatwerk optie u ook kiest, wij zijn getraind om u vakkundig, met alle precisie en in alle rust, op te meten. Uw kleding wordt gemaakt door kleermakers van traditionele ateliers waarmee wij nauw samenwerken om zo het maximale te bereiken. Vakmanschap en ambacht, dit is sartorial maatwerk tot in de kleinste details. De exclusiviteit van een uniek en persoonlijk kledingstuk, geheel op maat en naar wens. 

Kies uit, op uw gemak, zoals dat alleen bij Pelger kan. 
CreĆ«er uw eigen vrijheid. 

'De kracht van een kledingstuk zit in de fit, het materiaal en de details'  • Uw maatjasje (of maatjas) is unconstructed of heeft een 'soft canvas' verwerking. De uitstraling van een jasje, het comfort van een trui. Alles wordt met zuiver wol gemaakt en de verwerking (te denken aan de kraag) in katoen of linnen. Optioneel zijn o.a. het model, schouderverwerking (van geen verwerking tot gevoerd), Napolitaanse schouderinzet en knopen. 
  • Uw maatshirt heeft een linnen verwerking in de kraag en is afgewerkt met (de hand aangezette) parelmoer knopen. Optioneel zijn o.a. de boordkeuze, Napolitaanse schouderinzet en volledig handwerk.
  • Uw maatbroek wordt naar wens gemeten en gemaakt. Optioneel zijn o.a. de afwerking, de zakken en de broekband.


MAAK EEN MAATWERK AFSPRAAK
Maak een afspraak met ons per e-mail, WhatsApp, telefonisch 070-3644908 of via het onderstaande formulier.