Maatwerk 'private tailoring service'


"Take your time and enjoy exclusive and sartorial tailoring"

Van Ready-to-Wear tot het opnemen van al uw maten met ons Made-to-Measure programma. Om het maximale resultaat bij u te bereiken, is bij ons alles maatwerk of op bestelling gemaakt. Welke optie uw voorkeur heeft? Het comfort, de perfecte fit en uw persoonlijke wens zullen het verschil maken.

Services

Wij bieden diverse services om u op maat en naar wens te adviseren.Welke optie u ook kiest, wij zijn getraind om u vakkundig en met alle precisie in alle rust op te meten. Uw kleding wordt gemaakt door kleermakers van traditionele, met name Italiaanse ateliers waarmee wij nauw samenwerken om zo het maximale te bereiken. 
  • Ready-to-Wear: op voorhand gemaakte exclusieve kleding in 'standaard' maten. Wij zullen met eventuele gelimiteerde aanpassingen uw keuze naar maat maken. Direct leverbaar, afhankelijk van het aantal aanpassingen. Deze service bieden wij dagelijks in onze winkel en op PELGER Online.
  • Custom Made*: op bestelling gemaakt en daarmee geheel naar persoonlijke  wens. Deze service is gespecialiseerd in o.a. trouwpakken (vanaf €998). Levertijd in ongeveer vier weken. Deze service bieden wij in onze winkel. Meer informatie en een afspraak plannen, klik hier. 
  • Made-to-Measure*: dit is voor u dé optie wanneer u alleen genoegen neemt met maximaal comfort, beste stoffen en de perfecte fit. Exclusief Italiaans ambacht en maatwerk tot in de kleinste details. Deze maatwerk service is gespecialiseerd in pakken (vanaf €1.598), jasjes (vanaf €1.298)) en shirts (vanaf €298).
  • Made-to-Measure handmade*: Draagt u liever volledig handgemaakt maatwerk uit Italië? Dit kan voor pakken (vanaf €2.998), jasjes (vanaf €1.998) en shirts uit Napels (vanaf €398). 
Bij ons Made-to-Measure (handmade) programma worden na het meten uw maten gedeeld met de Italiaanse kleermaker om uw bestelling in ongeveer zes weken te realiseren. Deze service bieden wij in onze winkel en bij u thuis. 

‘De kracht van een kledingstuk zit in de fit, het materiaal en de details'

*op afspraak


Made-to-Measure

Heeft u interesse in ons Made-to-Measure (handmade) programma?
Store tailoring: wij heten u graag welkom in onze winkel op onze maatwerkafdeling om u optimaal te meten en adviseren. 
Travelling tailor: uiteraard bieden wij u ook de mogelijkheid om naar u te komen, zodat u in alle rust en in een vertrouwde omgeving naar maat gemeten wordt. 

Kies uit, op uw gemak, zoals dat alleen bij PELGER kan. 
Creëer uw eigen vrijheid. 

Maak een afspraak via het onderstaande formulier en geef uw voorkeur door.