Exclusive Made to Measure tailoring

Sartoria Italiana


"Take your time and enjoy exclusive and sartorial tailoring"

Om het maximale resultaat bij u te bereiken, bieden wij de beste kwaliteiten volledig aangepast aan het individu. Welke optie u ook kiest, wij zijn getraind om u vakkundig en met alle precisie in alle rust op te meten. Van Ready-to-Wear, pakken op bestelling tot het opnemen van al uw maten met ons Made-to-Measure programma. Welke optie uw voorkeur heeft? Persoonlijke voorkeuren maken hierin het verschil maken.

Wedding services

Uw trouwpak op bestelling gemaakt? Deze service biedt een zeer feestelijke en persoonlijke toevoeging. Levertijd in ongeveer vier weken. Deze service bieden wij in onze winkel vanaf €998. Meer informatie en een afspraak plannen, klik hier.

Sartorial services

 Uw kleding wordt ten alle tijden gemaakt door kleermakers van traditionele, met name Italiaanse ateliers waarmee wij nauw samenwerken om zo het maximale resultaat te bereiken. 

'Het maken van een Italiaans handgemaakt jasje duurt 25 - 30 uur'

Ready-to-Wear
Hand finished & (hand)made in Italy
Geen levertijd en wachttijd zonder daarmee in te hoeven leveren op kwaliteit en exclusiviteit. Voor u wanneer u direct resultaat wilt en dezelfde dag wilt genieten van nieuwe kleding. Deze kleding is op voorhand door ons geselecteerd, geproduceerd en daarmee exclusief voor u. Deze items zijn deels met de hand gemaakt of zelf 100% met de hand gemaakt in Italië. Wij kunnen met eventuele gelimiteerde aanpassingen uw keuze in huis meer naar uw maat maken. Deze service bieden wij dagelijks in onze winkel en op PELGER Online. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken. 

Draagt u alleen nog maar alles op maat en niks meer op voorhand gemaakt?
Exclusief Italiaans ambacht en maatwerk tot in de kleinste details. Bij ons Made-to-Measure programma worden na het meten uw maten gedeeld met de Italiaanse kleermaker om uw bestelling in zes tot acht weken te realiseren. Hierin bieden wij twee categorieën. 

Made-to-Measure SILVER LINE
Dit is voor u dé optie wanneer u alleen genoegen neemt met hoog comfort, luxe stoffen en de perfecte fit. Deze maatwerk service is gespecialiseerd in pakken, jasjes en shirts uit Puglia, Italië. Voor deze service vragen wij u om een afspraak te maken. 
Pakken vanaf € 1.598
Jasjes vanaf € 1.298
Shirts vanaf € 298

Made-to-Measure GOLD LINE
Handmade in Italy
Draagt u alleen nog maar alles op maat én ook volledig met de hand gemaakt in Italië? Dit is voor u de optie wanneer u alleen genoegen neemt met maximaal comfort, exclusieve stoffen en uiteraard de perfecte fit. Dit kan voor pakken, jasjes en shirts uit Napels. Voor deze service vragen wij u om een afspraak te maken. 
Pakken vanaf € 2.998
Jasjes vanaf € 1.998
Shirts vanaf € 398

‘De kracht van een kledingstuk zit in de fit, het materiaal en de details'


Made-to-Measure afspraak maken

070-34 69 700