Bestellen, Pick Up en bezorgservice

Bestellen

De service die je van ons gewend bent in onze winkels trachten wij ook online door te voeren. 24/7 bestellen en als je vóór 15.30 uur een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verstuurd (met uitzondering van feestdagen). Daarnaast kan je veilig en vertrouwd betalen, onder andere met iDEAL en uw creditcard. 

Pick Up In-Store en bezorgservice

Alle bestellingen worden door ons volgens de gevraagde methode behandeld. Dit betekent of dat de bestelling opgehaald kan worden in één van onze winkels, of dat er gebruik wordt gemaakt van onze Same Day Delivery service of wij zullen het met Track and Trace verzenden met PostNL. Deze verzendkosten voor binnenlandse verzendingen worden gezien als service bij een bestelling vanaf €75,-.

Afhalen in onze winkel
Wanneer je een bestelling plaatst is er bij het afronden de mogelijkheid om te kiezen bij welke winkel je de bestelling wilt ophalen. Wij zullen jouw bestelling voor je klaar zetten. 

Same Day Delivery
Heb je een bestelling geplaatst en je wilt deze laten bezorgen dan doen wij dat het liefst zo snel mogelijk. Waar mogelijk zullen wij de bestelling dezelfde dag persoonlijk langs brengen.

Verzenden met PostNL
In Nederland
Wij zullen je bestelling dezelfde dag met Track and Trace verzenden met PostNL. 

Naar buitenland
Wij zullen de bestelling direct naar het opgegeven adres verzenden. Wij zijn zo vrij om de verzendkosten door te rekenen. Deze zijn per land verschillend. Staat het land van aflevering niet in onze opties, neem dan contact met ons op (webshop@pelger.nl).