Bestellen, afhalen en bezorgservice

In uw eigen huis, keurt u, past u, besluit u.

Steeds meer klanten maken gebruik van online bestellen die PELGER hun stuurt, wáár ook in Nederland en daarbuiten. 
Een prettig, eenvoudig systeem, dat u veel tijd en werk spaart en dat u op snelle doelmatige wijze in contact brengt met het beste op kledinggebied. 
De service die u van ons gewend bent in onze winkels trachten wij ook online door te voeren. 24/7 bestellen en als u vóór 15.30 uur een bestelling plaatst, wordt deze waar mogelijk dezelfde dag nog verstuurd (met uitzondering van feestdagen). 

Wanneer u uw keuze thuis heeft gemaakt, kunt u uw bestelling persoonlijk afhalen of laten opsturen. Voor binnenlandse verzendingen worden de verzendkosten gezien als service.

✔️ Afhalen in onze winkel (Pick Up)
Plaatst u een bestelling en wilt u deze laten bezorgen, dan doen wij dat waar mogelijk dezelfde dag! Wanneer u een bestelling plaatst is er bij het afronden de mogelijkheid om te kiezen bij welke winkel u uw bestelling wilt ophalen. Wij zullen uw bestelling voor u klaar zetten. 

✔️ Dezelfde dag bezorgd! 
Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u deze laten bezorgen, dan doen wij dat waar mogelijk dezelfde dag. 
Wij bezorgen zelf uw bestelling in en tussen Amsterdam en Den Haag, te denken aan o.a. Amstelveen, Abcoude, Katwijk (aan Zee), Leiden, Leidschendam, Noordwijk (aan Zee), Nootdorp, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Voorschoten, Wassenaar en overige locaties nabij de snelwegen A4 en A44. 

✔️ Verzenden met PostNL
In Nederland
Wanneer wij uw bestelling niet langs kunnen brengen, zullen wij waar mogelijk uw bestelling dezelfde dag met Track and Trace verzenden met PostNL. 

Naar buitenland
Wij zullen uw bestelling direct naar het opgegeven adres verzenden. Wij zijn zo vrij om de verzendkosten door te rekenen. Staat het land van aflevering niet in onze opties, neem dan contact met ons op (webshop@pelger.nl).